Онопенко: Янукович володіє не повною інформацією про мою сім`ю

Вівторок, 8 лютого 2011, 20:40

Глава Верховного суду Василь Онопенко сподівається, що президент Віктор Янукович розбереться в кримінальних справах, порушених проти членів родини Онопенка.

Про це Онопенко заявив в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання, чи буде він звертатися до президента Віктора Януковича з приводу кримінальних справ порушених проти членів його родини.

"Якщо президент знайде можливим поспілкуватися про мої родинні сімейні справи я йому теж доповім, тому що, на мій погляд, і за моєю інформацією він не повністю володіє ситуацією навколо моєї сім`ї", - заявив він.

"Я вірю, що президент, якщо отримає вичерпну інформацію, відповідним чином буде реагувати", - додав Онопенко.

Коментуючи кримінальну справу, порушену проти його дочки Ірини, глава Верховного суду повідомив, що планує повернути її борг.

"Зараз ми, очевидно, внесемо чи частину грошей, чи всю суму знайдемо, на депозитний рахунок суду, щоб взагалі це питання зняти. Адже не кримінальна справа, це цивільно-правові відносини", - уточнив Онопенко.

"Їй пообіцяли, що ці кошти погасять. І два роки вона вважала, що вони погашені", - зазначив він.

Як відомо, 1 лютого Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо молодшої дочки Онопенка - Ірини Онопенко.

Онопенко і її чоловік підозрюються в тому, що вони не повернули позичені 300 тисяч доларів, частина з яких нібито знадобилася Василю Онопенку "для вирішення якогось питання".

У грудні 2010 року був затриманий колишній перший заступник міністра юстиції Євген Корнійчук, чоловік другої дочки пана Онопенка, Лади Онопенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...