Побитому регіоналами бютівцю не виплачують лікарняний

Середа, 9 лютого 2011, 15:30

Депутат від БЮТ Михайло Волинець заявляє, що йому дотепер не нарахували компенсацію у зв'язку з виходом на лікарняний через отримані травми в сесійному залі.

"16 грудня мене побили. Я перебував на лікарняному рівно місяць, здав у парламентську бухгалтерію лікарняний. Мені лікарняні не нарахували, а в цей час зарплату за грудень нарахували наперед... (У той же час) вони в січні втримують із мене зарплату (за грудень), нараховану на півмісяці наперед", - пояснив депутат.

За словами Волинця, йому пояснили затримання з виплатою тривалістю цієї процедури.

"Лікарняного мені не нараховують і пояснюють, що це довго, мабуть, тому, що (НУНСівцю Олесю) Донію 3-4 місяці не нараховували. Його теж побили в парламенті ще раніше", - сказав парламентарій.

У зв'язку із цим Волинець має намір провести депутатське розслідування, передає Сегодня з посиланням на Українські новини.

Він додав, у цілому йому відомі безліч фактів невиплати роботодавцями лікарняних, а також затримань з перерахуванням коштів з боку Фонду соціального страхування.

Волинець припустив, що це може бути пов'язане з намірами влади покрити недостачу засобів у Пенсійному фонді.

Крім того, парламентарій відзначив, що додаткові труднощі з виплатою лікарняних вніс Податковий кодекс, який вступив з 1 січня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування