Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розгледів низький рівень підготовки до вільної торгівлі

Середа, 9 лютого 2011, 17:28

Рівень підготовки створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом є дуже низьким.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час наради в адміністрації президента щодо ходу підготовки та шляхів активізації переговорів про створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, повідомляє прес-служба президента.

"Створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом - це питання сьогодні є одним із ключових пріоритетів в діяльності нашої держави", - заявив президент.

"Той рівень, який зараз є у вирішенні цього питання - дуже низький. І я хочу надати імпульсу нашим внутрішнім економічним перетворенням, щоб наблизити це питання до логічного завершення", - зазначив Янукович.  

Звертаючись до учасників наради, президент зауважив, що хотів би почути детальну інформацію про нинішній стан переговорів, а також про наявні проблеми.

"Якщо відчувається уповільнення процесу, то повинна бути зрозумілою його причина", - сказав Янукович, додавши, що чекає від присутніх пропозицій щодо "бачення шляхів вирішення цього питання".

Президент зауважив, що нині про хід переговорного процесу надходять різні, інколи "дуже суперечливі сигнали з різних сторін", і  підкреслив, що українська сторона має захистити національні інтереси.

"Безумовно нам треба захистити наші національні інтереси під час цих переговорів. Але мета досягти логічного завершення процесу, тобто підписання угоди про створення зони вільної торгівлі з ЄС - вона залишається", - резюмував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування