Кернес має намір взяти участь у "справі про бурульки"

Середа, 9 лютого 2011, 21:09

Харківська міськрада має намір виступити стороною у справі про присвоєння грошей приватною фірмою, яка повинна була прибирати бурульки.

Про це заявив мер Харкова Геннадій Кернес, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
 
"Можу відразу сказати, що таких сум, які звучать в інформації, у міському бюджеті не передбачено. Мною дано доручення заявити клопотання про залучення нас як цивільних позивачів, якщо інтереси бюджету, міста порушені, і, відповідно, щоб ми були ознайомлені з матеріалами" , - заявив він.

Мер зазначив, що про порушення кримінальної справи він дізнався з преси.

За інформацією прокуратури Харківської області, замовником робіт є комунально-будівельне підприємство Комінтернівського району, що входить в структуру департаменту житлового господарства Харківської міськради.

"Контракт був укладений з харківським ТОВ "4 В", яке мало виконати роботи. Надалі ця фірма переуклала договір з ТОВ "Співдружність-Кентавр" і перерахувала йому гроші", - розповів прокурор Харківської області Геннадій Тюрін.

"На стадії дослідчої перевірки ми прийшли до висновку, що, хоча гроші і були перераховані, роботи не виконані, тобто гроші були викрадені. Зараз йде слідство", - заявив він.

Прокурор також зазначив, що ТОВ "Співдружність-Кентавр" зареєстровано в Одесі, але його засновники - харків'яни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування