Тимошенко обіцяє альтернативу "індульгенції для корупціонерів"

Вівторок, 1 березня 2011, 12:09

Парламентська опозиція наполягатиме на ухваленні альтернативного пакету антикорупційних законів.

Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко журналістам перед черговим відвідуванням Генпрокуратури, повідомляє сайт політика.

"Наша команда в парламенті внесла на розгляд три антикорупційні закони, які узгоджені з GRECO – це європейська структура, яка якраз і займається створенням системної протидії корупції", - сказала Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" також додала, що ці антикорупційні законопроекти було узгоджено з громадянським суспільством.

"Ці закони дійсно ставлять перешкоди для корупції. А те, що сьогодні запропонувала команда влади, на жаль, це є більше приховування корупції, це більше індульгенція для головних корупціонерів, і це найвищі посадовці країни", - запевнила вона.

Тимошенко переконана, що антикорупційні закони, запропоновані владою, спрямовані на пошук корупціонерів серед пересічних громадян.

"За відсутності правосуддя хочуть з кожного пересічного громадянина зробити корупціонера, а для найвищих посадовців цими законами дається право робити все, що вони хочуть, брати все, що вони хочуть", - завила вона.

"Саме тому ми будемо відстоювати наші законопроекти і будемо робити все для того, щоб боротьба з корупцією в Україні була справжньою, а не декоративною і не декларативною", - пообіцяла Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування