Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС дозволив їздити в Єгипет

Вівторок, 1 березня 2011, 14:41

Міністерство закордонних справ знімає рекомендацію для українців не відвідувати курортні міста Єгипту Хургаду і Шарм-аль-Шейх.

Про це заявив речник МЗС Олександр Дикусаров, передає Радіо Свобода.

"Безпекова ситуація на курортах Червоного моря Єгипту – міста Хургада та Шарм-аль-Шейх – не вважається такою, що може нести загрозу життю та здоров’ю туристів. Це стосується і громадян України, які планують відвідати ці міста з туристичною метою", - сказав він.

"У той же час, ми закликаємо громадян України дотримуватись персональних правил безпеки у разі подорожі до курортних міст Єгипту. Також обов’язково треба мати при собі зворотний авіаквиток, медичну страховку, контакти українського посольства, і у разі виникнення небезпечних ситуацій – звертатися до диппредставництва України", – додав Дикусаров.

Крім того, за його словами, міністерство не рекомендує українським туристам відвідувати великі міста Єгипту – Каїр, Александрію, Суец.

Стосовно Тунісу, то, як заявив Дикусаров, рекомендація для громадян України утриматися від поїздок до цієї країни, зберігається, оскільки ситуація там залишається напруженою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування