Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков вважає, що півмільярда доларів на стадіон - це адекватно

П'ятниця, 18 березня 2011, 12:07

Вартість реконструкції стадіону НСК "Олімпійський" у розмірі близько 550 мільйонів доларів є адекватною.

Про це заявив віце-прем'єр Борис Колесніков під час ознайомлення з ходом реконструкції, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Він зазначив, що в будь-якому випадку вартість реконструкції київського стадіону, який вміщатиме 70 тисяч глядачів, буде на 20% менше, ніж вартість будівництва центрального стадіону в Варшаві місткістю 50 тисяч.

Як заявив віце-прем'єр, реконструкція НСК "Олімпійський" буде коштувати близько 550 мільйонів доларів: "Десь приблизно в таких цифрах ми і знаходимося".

При цьому Колесников підкреслив, що на сьогоднішній день у світі немає стадіонів на 70 тисяч глядачів, які можуть коштувати дешевше, ніж київський стадіон.

"Коли деякі видання наводять порівняльні характеристики - це маніпулювання громадською думкою. Стадіони, які наводяться як приклад, побудовані 7-8 років тому", - сказав він.

"Центральний стадіон у Варшаві на 50 тисяч глядачів - 635 мільйонів доларів. Що в Україні дешевше? Ви скажете - робоча сила. Але це є мінусом, а не плюсом. І коли ви працюєте в будь-який час року, за будь-яких погодних умов, цілодобово, то ця перевага з'їдається", - заявив Колесніков.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування