Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров доручив працевлаштувати українців, привезених з Лівії

Середа, 2 березня 2011, 10:18

Прем'єр Микола Азаров доручив Мінохорони здоров'я та Мінпраці та соцполітики працевлаштувати усіх евакуйованих з Лівії українців.

Про це він заявив на засіданні уряду в середу.

"Завдання Кабінету міністрів, зокрема, МОЗ та Мінпраці і соціальної політики є забезпечити громадян, які повернулися з Лівії, працею та соціальною адаптацією", - сказав він.

За словами Азарова, також урядова група має бути готова до другого етапу евакуації з Лівії бажаючих громадян України.

"Кожен, хто бажав і міг виїхати з Лівії, таку можливість отримав, однак ще тисячі громадян залишаються в різних куточках Лівії, до яких сьогодні фактично немає доступу", - сказав він.

"Тому урядовій кризовій групі на чолі з першим віце-прем'єром треба продовжити роботу, тримати ситуацію на контролі, а в разі необхідності бути готовими розпочати другий етап евакуації, передбачаючи для цього не тільки повітряний шлях, а й інші, зокрема морські маршрути", - зазначив Азаров.

Водночас в Лівії зранку у середу повідомляють, що військові літаки бомбують місто Аль-Барейка (Аль-Брега), які знаходиться на сході та контролюється повстанцями. В цьому місці знаходиться стратегічний об'єкт – нафтопереробний завод.

 

Al Jazeera повідомляє, що його вже взяли під контроль прихильники Каддафі.

Навчання добровольців, які мають намір захищати місто від військ Каддафі 

Також повідомляється про те, що лояльні до лідера Лівії Муммара Каддафі війська наближаються до ще одного міста на сході – Аджабія.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування