Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи хочуть поставити пам'ятник Сталіну в центрі Києва

Четвер, 3 березня 2011, 14:54

Член ЦК Компартії Юрій Соломатін пропонує встановити пам'ятник Сталіну на Європейській площі в центрі Києва.

За його словами, найближчим часом у Києві відбудуться громадські слухання, присвячені цьому питанню, повідомляє газета "Дело".

Соломатін стверджує, що поставити пам'ятник Сталіну на Європейській площі - це ініціатива не КПУ, або іншої політичної сили, а "радянського народу", тобто людей, які виступають за відновлення Радянського Союзу, йдеться у публікації.

За словами члена ЦК КПУ, вони мають намір найближчим часом звернутися до столичної громадськості з цією пропозицією. Громадські слухання з цього питання можуть відбутися вже в березні.

"На них комуністи та інші представники "радянського народу" розглянуть кілька варіантів розміщення пам'ятника", - пише видання.

"На даний момент обговорюється три: праворуч від будівлі Філармонії, де пам'ятник вождю вже стояв за радянських часів, в центрі площі на круглій клумбі на місці світильника, і на сходах Українського дому", - йдеться у публікації.

Соломатін поки що не береться прогнозувати термін появи монументу в центрі столиці. Але стверджує, що це відбудеться раніше, ніж припускає більшість українців.

На питання про те, чи прийме це рішення Київрада, комуніст відповів наступним чином: "Київрада буде радянською і затвердить наше рішення. Вже дуже скоро у нас можуть відбутися свої Туніс і Лівія, і ті, хто розвалив Радянський Союз, понесуть покарання за це".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування