Рада знову заховала в довгий ящик прибутки чиновників

П'ятниця, 4 березня 2011, 14:50

Верховна Рада на засіданні в п'ятницю розглянула і підтримала 33 статті законопроекту про основи запобігання і протидії корупції в Україні, внесеного президентом Віктором Януковичем.

"Ми проголосували майже весь закон", - сказав перший заступник голови Верховної Ради України Адам Мартинюк, що вів засідання в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У той же час, депутати відправили на допрацювання частину положень ст.12 законопроекту, у якій мова йде про декларації про доходи і витрати державних чиновників.

Зокрема, запропонований до голосування законопроект пропонував установити, що форму такої декларації повинні були встановлювати Міністерство фінансів і Міністерство юстиції.

Ця пропозиція викликала заперечення в депутатів і парламентарії вирішили перенести на 3-є читання питання про форму такої декларації. У той же час, у законопроекті чітко зазначено, що така декларація визначається законом.

За словами Мартинюка, розгляд цього законопроекту буде продовжено на наступному пленарному засіданні сесії, що відбудеться 15 березня.

Як повідомлялося раніше, на засіданні в четвер парламентарії відправили на допрацювання і третє читання першу статтю законопроекту, що дає визначення основним поняттям і термінам цього законопроекту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News