Ющенко поїде вшанувати Кобзаря. А Янукович – ні?

Понеділок, 7 березня 2011, 12:48

Екс-президент Віктор Ющенко 9 березня у Каневі візьме участь у заходах з нагоди дня народження Тараса Шевченка, організованих "Нашою Україною".

У заходах із нагоди 197 річниці з дня народження Кобзаря також візьме участь голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко, народні депутати, почесні гості, представники громадськості, повідомляє прес-служба партії.

Згідно з програмою, заходи почнуться о 14:30. Планується покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку в Каневі, урочистий мітинг, виступи Ющенка, депутатів, діячів культури та мистецтв.

Крім того, "Українська народна партія" повідомила, що керівники УНП з родинами 9 березня, з 16:00 святкуватимуть "день народження Тараса" у сквері Шевченка у Києві. Також партія проведе заходи в інших регіонах України.

А ВО "Свобода" о 18:00 у середу у Києві візьме участь у мітингу опозиційних сил з нагоди 197 річниці від дня народження Шевченка.

Водночас, про плани президента Віктора Януковича щодо вшанування Тараса Шевченка на 9 березня поки нічого не відомо – на сайті президента станом на 13:40 7 березня анонсів немає.

Відомо лише, що лікарі заборонили Януковичу рухатися на далекі відстані до зняття швів на прооперованій нозі, а це відбудеться не раніше 11 березня.

Раніше представники громадськості докоряли президенту за те, що він практично проігнорував 140-річчя від Дня народження Лесі Українки. Того дня, 25 лютого, Янукович мав "Розмову з країною", приурочену до річниці своєї інаугурації. Ця "розмова" тривала в прямому ефірі 4 години.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...