Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОПОЗИЦІЯ ОБГОВОРЮЄ ОБ'ЄДНАННЯ, АЛЕ НЕ ЗМОГЛА ЗІБРАТИСЬ НА МІТИНГ

Середа, 9 березня 2011, 16:47

Партія "Наша Україна" веде переговори щодо об'єднання з партіями "Фронт змін", "Громадянська позиція" і партією "Собор".

Про це заявив глава політради "Нашої України" Валентин Наливайченко, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

"З усіма, хто користується підтримкою людей", - сказав він, відповідаючи на питання про ведення переговорів із зазначеними політичними силами.

При цьому Наливайченко підкреслив, що такі переговори ведуться на рівні політичних партій, а не на рівні їхніх лідерів, зазначивши безперспективність ведення таких переговорів з лідерами партій.

За його словами, переговори також ведуться на рівні районних та обласних організацій відповідних політичних партій.

Голова політради "Нашої України" висловив упевненість у позитивному результаті таких переговорів.

В свою чергу лідер "Народного Руху України" Борис Тарасюк під час прямого включення 5 каналу з парку Шевченка в Києві пояснив, чому за рік нової влади опозиція так і не змогла об'єднатися.

"Нажаль, це є свідченням також і стану справ в демократичному таборі. Коли ведуться розмови про виключну опозиційність, про найкращу опозиційність, про об'єднання навіть говорять всі, але чомусь тих політиків, які говорять ці фрази ми не бачимо сьогодні на цьому мітингу", - зазначив він.

На мітингу парку Шевченка були присутні представники трьох опозиційних сил: "Батьківщини", "Народного Руху України" і ВО "Свобода".

Всі три політичні сили прийшли на акцію окремо. З лідерів був присутній тільки Тарасюк.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування