Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко: Кучму можуть вбити

П'ятниця, 1 квітня 2011, 11:37

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко не виключає фізичного усунення екс-президента Леоніда Кучми.

Про це він заявив після виходу з Генпрокуратури.

За його словами, це може статися внаслідок легалізації хоча б одного з записів в кабінеті Кучми.

"Я не виключаю, що Леоніда Даниловича можуть фізично усунути, бо якщо його немає в живих, то багатьом олігархам це буде на руку. Легалізація хоча б одного запису тягне за собою порушення маси інших кримінальних справ, що в свою чергу дає шанс Україні повертати у бюджет колосальні суми грошей", - зазначив Мельниченко.

"Багато з нинішніх олігархів побудували свої статки на пограбуванні України, а це все є на записах", - заявив екс-майор.

Як відомо, щодо Кучми порушена кримінальна справа за статтею "перевищення влади" і віддання незаконного розпорядження керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Записи Мельниченка у кабінеті Кучми залучені в якості речових доказів у цій справі.

Крім того, екс-майор висловив сподівання, що у понеділок його очна ставка з Кучмою таки відбудеться, якщо екс-президент знову не поміняє адвоката, або не прийде без адвоката.

При цьому, Мельниченко стверджує, що Кучма щодня приїжджає до Генпрокуратури і активно ознайомлюється з матеріалами справи.

"Наскільки мені відомо, Леонід Данилович щодня приїжджає у Генпрокуратуру, і навіть тільки що я бачив, як він заїхав у Головне слідче управління", - сказав він.

Крім того, перед тим, як зайти до Генпрокуратури, Мельниченко сказав: "Прокуратура дуже ретельно готується, в тому числі, до очних ставок не тільки з Леонідом Даниловичем, але і з іншими високими посадовими особами, які обіймали або обіймають посади в Україні".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...