У Запоріжжі затримали грузинського кримінального авторитета

Субота, 2 квітня 2011, 15:09

Співробітники МВС у Запоріжжі затримали громадянина Грузії Гочу Кевлішвілі, більш відомого як кримінальний авторитет на прізвисько "Гоча Руставський".

Про це повідомили УНІАН у центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в Запорізькій області.

Спецоперацію із затримання кримінального авторитету, "злодія в законі", який нелегально перебував на території України і намагався впливати на криміногенні процеси на південному сході України, реалізували співробітники Управління карного розшуку Запорізького головного управління міліції.

"Співробітники УКР затримали Кевлішвілі в квартирі в одній із багатоповерхівок Запоріжжя, де він з дотриманням особливих запобіжних і конспіративних заходів переховувався від правоохоронних органів. Незважаючи на те, що кримінальний авторитет перебував під охороною, операцію з його затримання вдалося здійснити без застосування зброї", - повідомив заступник начальника УКР Запорізького головного управління міліції Сергій Прудченко.

За його словами, зараз Кевлішвілі перебуває в статусі затриманого. Вирішується питання про його примусову депортацію з території України.

Разом з тим, у готельному номері міста Трускавець правоохоронці затримали 44-річного злочинця, якого розшукувала міліція Санкт-Петербурга.

Як повідомив на прес-конференції начальник ГУ МВС України у Львівській області Богдан Щур, затриманий громадянин Російської Федерації підозрюється у причетності до скоєння низки тяжких злочинів.

Водночас на Львівщині затримано голову однієї з районних адміністрацій та його спільників, які вимагали 120 тисяч доларів хабара за вирішення земельних питань.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області, зловмисники вже встигли отримати першу частину хабара – 33 тисячі доларів, з них 15 тисяч керівник райдержадміністрації взяв собі, а те, що залишилось – розділив між іншими учасниками змови.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування