Донецький губернатор: можна відмовитися від їжі, але не від довіри до правителя

Субота, 2 квітня 2011, 21:53

Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк називає щоденну реалізацію планів підвищення якості життя в країні суттю політики Партії регіонів.

Про це він заявив у суботу, виступаючи на звітній конференції Донецької облорганізації Партії регіонів, повідомляє УНІАН.

Говорячи про основні завдання партійної облорганізації, Близнюк сказав, що необхідно продовжувати працювати з виборцями.

"Ця робота не повинна зупинятися ні на хвилину. Щоб виборець і надалі довіряв нам, необхідно день у день доводити, що ми - партія реальних справ. Щоденна реалізація планів підвищення якості життя в країні – це і є суть нашої політики", - заявив губернатор.

"Ще великий Конфуцій сказав, що в добре керованій державі має бути достатньо продовольства, зброї, і народ повинен вірити правителям. Причому, стверджував він, можна відмовитися від озброєння і продовольства, але не від довіри народу. Без довіри - держава не може встояти", - процитував Близнюк китайського філософа.

В той же час, за словами губернатора, "проведення непопулярних реформ і приєднання до дій влади партії може позначитися на її рейтингу". Проте він висловив переконання, що "альтернативи цьому процесу немає".

Як повідомлялося, наразі в Донецькій області в рамках реформ оптимізується мережа бюджетних установ і витрат місцевих бюджетів на їхнє утримання. Через це закриваються школи і поліклініки, що викликає протест і обурення жителів Донецького регіону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News