Опозиція готова здатися на милість більшості

Понеділок, 4 квітня 2011, 11:46

Опозиція готова підтримати альтернативні проекти більшості з ключових питань.

Про це заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко на погоджувальній раді.

Він наголосив, що законопроекти меншості принципово не підтримуються більшістю, і відповідно день опозиції проходить непродуктивно.

"Щоб середа у нас була більш продуктивною, у нас пропозиція: ви бачите ці законопроекти і ви розумієте, що ці проблеми доведеться рано чи пізно вирішувати, тому вносьте будь-ласка ваші альтернативні пропозиції", - заявив депутат.

"Вони можуть бути більш зваженими, більш обґрунтованими, оскільки ви можете залучити до цього уряд. І ми підтримаємо їх однозначно, якщо вони будуть кращими", - сказав Кириленко.

За словами бютівція, на поточну середу БЮТ пропонує до розгляду наступні законопроекти: про індексацію пенсій і зарплат на реальний рівень інфляції, про житлово-комунальні послуги (закріплюється право споживача щодо несплати пені за тарифами ЖКГ у разі заборгованості по зарплаті).

Також бютівці пропонують законопроекти щодо обмежень в укладанні міжнародних угод (визначається, що питання формування тарифів та пенсійного віку мають вирішуватися в середині держави), про використання коштів від продажу "Укртелекому" на підняття рівня пенсійного забезпечення, зміни до податкового кодексу щодо запобігання збільшення адмінтиску на приватних підприємців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування