Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді вимагають голову Єжеля

Понеділок, 4 квітня 2011, 12:54

Глава комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони Анатолій Гриценко просить уряд рекомендувати президенту звільнити міністра оборони Михайла Єжеля.

Про це він заявив на погоджувальній раді.

Гриценко нагадав, що після скандалу навколо харчування військовослужбовців був ухвалений законопроект щодо продовження відповідних угод з підприємствами до 31 березня, і за цей час Єжель мав провести тендери.

"Як підтверджують журналісти, він і не збирався проводити тендери, і закінчилося все ще одним корупційним скандалом", - зазначив Гриценко.

"По цьому питанню вже ведеться розслідування у Мінекономіки. Я б хотів, щоб таке саме розслідування уряд провів у Міноборони. В цій ситуації відповідальність має прізвище, і це прізвище - Єжель", - сказав депутат.

"Поки закон про Кабмін не підписаний, внесіть зараз подання від уряду президенту, щоб звільнити Єжеля, бо потім у вас такого подання не буде", - наголосив він.

У свою чергу перший віце-прем'єр Андрій Клюєв заявив, що на даний момент у Мінекономіки триває розслідування щодо процесу держзакупівель.

"Заступник міністра економіки відсторонений від своїх обов'язків і, мабуть, він буде звільнений. На цей час у Міноборони теж йде службове розслідування", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...