Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко розраховує одержати 50 мільярдів з конвертів

Понеділок, 4 квітня 2011, 15:04

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко оцінює в 50 мільярдів гривень можливі надходження в державний бюджет у випадку легалізації тіньових заробітних плат.

Про це він сказав на прес-конференції, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Приблизно 50 млрд - це те, про що ми говоримо, якщо нам удасться вивести нелегальний обсяг заробітної плати", - сказав Тігіпко.

Він також припустив, що після оприлюднення Міністерством соціальної політики законопроектів по легалізації зарплат і робочих місць протягом місяця вони будуть обговорюватися.

За його словами, на даний момент ведеться діалог з роботодавцями для того, щоб знайти максимально компромісні позиції і пропозиції до цих законопроектів.

Як повідомлявся, раніше віце-прем'єр повідомив, що Міністерство соціальної політики ініціює введення штрафу в розмірі 2 тис. не оподатковуваних податком мінімумів доходів громадян (34 тис. гривень) для юридичних осіб за кожного нелегального працівника.

За словами Тігіпка, 2,5 млн осіб в Україні офіційно одержують мінімальну заробітну плату, при цьому він не вірить, що така велика кількість людей дійсно може одержувати її.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...