Ремонт резиденції Януковича робили, бо на Ющенка два роки капав дощ і не працювала каналізація?

Понеділок, 4 квітня 2011, 17:37

У президентській резиденції "Синьогора" робили ремонт, бо там були пошкоджені покрівля, стіни, підлога і каналізація.

Про це йдеться у відповіді Державного управління справами на запит "Української правди" про причини ремонту, який обійшовся бюджету у 33 мільйони.

"Внаслідок надзвичайних ситуацій, які виникли в 2008-2010 роках, що підтверджується відповідними документами, на території Державної організації "Резиденція "Синьогора" було зруйновано мостові переходи, підпірні стіни, розмито береги річки Серем'ятин та потічків, виведено з ладу електролінії, очисні споруди, каналізаційні насосні станції та інші інженерні мережі, пошкоджено покрівлі будівель і споруд резиденції та через затікання дощових вод – підлоги і стіни приміщень", - йдеться у відповіді на запит.

Як зазначається в листі, з метою ліквідації цих пошкоджень і було найняте підприємство "Гарант" .

Відповідь на запит "Українська правда" чекала 72 дні замість 31, передбаченого законом.

Як відомо, останній паводок в Україні був у 2008 році.

Як переконані джерела "Української правди", "Синьогору" ремонтували через те, що новий президент хотів обладнати все по свому.

Перед новим роком до приїзду Януковича всередині резиденції переробили все, залишили тільки зовнішню коробку, зірвали паркет, поламали перегородки, попересаджували ялинки. Літню альтанку для набожного президента замінили на капличку...

Джерела розповідають, що під час передноворічного облаштування з "Синьогори" вивезли 600 тонн сміття. Всю цю вакханалію керівник ДУС у коментарі журналістам назвав "плановим ремонтом".

Раніше "Гарант" вже будував дачі Віктора Медведчука та Віктора Ющенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування