Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активістку, яка смажила яйця на вічному вогні, відправили до Луценка

Понеділок, 4 квітня 2011, 18:17

29 березня заарештовано студентку Ганну Сінькову за участь в акції зі смаженням яєчні на вічному вогні у Києві.

Як повідомляє Gazeta.ua з посиланням на прес-службу організації "Братство", прокуратура Печерського району звинувачує її за частиною 2 статті 297 Кримінального кодексу (наруга над могилою, карається строком від 3 до 5 років позбавлення волі).

Як стверджує прес-служба організації, співробітники карного розшуку увірвалися до квартири Ганни, вилучили комп'ютер та всі особисті речі.

"Після допиту в Печерському райвідділі дівчину негайно доставили до ІТТ (ізолятора тимчасового тримання), аби не дати змоги батькам та адвокату зустрітися з арештованою та передати їй передачу", - йдеться у повідомленні.

"Наступні дні у райвідділі та прокуратурі Печерського району тривали багатогодинні допити за участю слідчого в справі Дмитра Цуркана та заступника прокурора району", - зазначила прес-служба.

1 квітня, незважаючи на чисельні клопотання про взяття на поруки громадських діячів, депутатів Київської облради та Верховної Ради, Печерський суд Києва виніс рішення - на час слідства утримувати дівчину в Лук'янівському СІЗО, йдеться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування