В БЮТі придумали тест для Януковича і "Регіонів"

Понеділок, 4 квітня 2011, 22:31

Голосування за постанову щодо проведення дострокових виборів Київського міського голови та Київради буде тестом для президента і Партії регіонів.

Про це заявив автор постанови, віце-спікер Микола Томенко в ефірі 5 каналу.

"Або українське суспільство побачить, що це все гра довкола Києва, і ті активи, про які сказав Олександр Попов, які належать сьогодні родичам Черновецього, перейдуть до представників Партії регіонів, і це гра, затіяна для того, щоб перерозподілити майно, або ми побачимо, що президент налаштований навести порядок", - заявив БЮТівець.

"Якщо Київрада це не може зробити (призначити вибори), що зрозуміло, бо там же більшість крала, і Олександр Попов це сказав", - зазначає віце-спікер.

"Мене здивувала тільки його фраза - він каже, що "була злочинна більшість, яка розікрала місто Київ, і я пропоную створити конструктивну більшість". У мене питання – це ж ті самі люди, бо більшості не буває іншої. Тоді вони злочинно крали, а тепер що, будуть красти конструктивно?", - цитує політика його прес-служба.

"Якщо Олександр Попов, його ініціативу, яку запропонував президент, злякалася Партія регіонів і Блок Черновецького у Київраді, то очевидно - або президенту треба міняти свою кандидатуру, або висловитись стосовно ситуації, яка склалася",  - сказав Томенко.

Як відомо, раніше Томенко повідомив, що підготував постанову щодо дострокових виборів мера Києва і Київради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News