Помічнику "регіонала" загрожує в’язниця за побиття інспектора ДАІ

Середа, 6 квітня 2011, 11:18

Помічник нардепа-"регіонала" Володимира Ландика може сісти у в'язницю за побиття інспектора ДАІ в Луганську.

Про це пише газета "Сегодня".

"За фактом побиття інспектора порушена кримінальна справа, зараз вона розслідується, установлюються винні", - розповів прес-секретар Луганської облпрокуратури Олександр Зайцев.

Не виключено, що незабаром вона може бути перекваліфікована в справу проти того, хто саме бив, тобто проти помічника Ландика. Якщо його провину доведуть, то він може сісти у в'язницю на термін до 5 років.

Тим часом луганські інспектори кажуть, що їхній колега - побитий Олексій Косяков – досі лікується в лікарні.

"Видужує, звісно, але повільно. А те, що прокуратура порушила справу й помічник депутата буде притягнутий до відповідальності - це нас щиро здивувало. Адже спочатку не знаходилося для цього причин, хоча факт був наявним", - сказав один із колег Косякова, який попросив не називати його ім'я.

Як відомо, інцидент між інспекторами ДАІ та екіпажем автомобіля Ландика стався на початку березня в Луганську. За даним луганської облміліції, помічник депутата побив ДАІшника після того, як той зупинив авто, у якому їхав нардеп.

Інспектор Олексій Косяков отримав струс мозку й забиття, був госпіталізований.

У свою чергу, Ландик заперечував факт побиття. Пізніше він повідомив, що його помічник прийшов до інспектора в лікарню й вибачився - тому що йде православний піст.

А луганські інспектори ДАІ кажуть: "Ми чули, що цей помічник пропонував Льоші $250 тисяч, але той побоявся взяти гроші - мало там що...".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування