Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: досить жалітися та принижуватися

Четвер, 7 квітня 2011, 10:18

Президент Віктор Янукович закликає українців припинити "жалітися та принижуватися".

Про це він заявив у Верховній Раді під час свого щорічного послання.

"З цієї трибуни я хочу звернутися до кожного українця із закликом - досить жалітися і принижуватися. Україна сильна і гідна держава. Настав час проявити український характер. Довести і собі, і світові, що Україна - це країна-лідер", - сказав Янукович.

За його словами, "з середини 2010 року відзначається стрімке зростання цін на базові сировинні ресурси".

"Глобальна інфляція здатна найближчим часом зірвати процес економічної стабілізації та підірвати соціальну рівновагу у багатьох країнах", - зазначив президент.

"Продовольча криза, включно із загрозою голоду в окремих густонаселених регіонах світу, та загострення проблем нестачі питної води перетворюється на один з основних викликів людству на найближчу перспективу", - вважає Янукович.

Він наголосив, що "на цьому тлі загострюється боротьба за ресурси розвитку 21-го століття, у глобальному просторі з'являється все більше конфліктних зон".

"Останні події у Північній Африці, в країнах Близького Сходу ще раз засвідчили, що період політичних і економічних трансформацій в цих частинах світу буде складним і драматичним. Але я впевнений, що повернення до часів глобального протистояння не буде", - сказав президент.

"На заваді цьому стоїть загалом виважена і відповідальна політика провідних світових держав та усієї демократичної спільноти", - наголосив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування