Льовочкін: влада не думає про себе

П'ятниця, 8 квітня 2011, 12:18

Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін заявив, що Віктор Янукович залишається найбільш рейтинговим політиком.

Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Кореспондент".

Коментуючи падіння популярності президента і зростаюче невдоволення людей, Льовочкін заявив: "Я б тут провів аналогію зі спортом. Уявіть: ви спортсмен і долаєте п'ятикілометрову дистанцію".

"От ви пройшли одне коло, поза сумнівом, показники цього кола можуть аналізуватися, але остаточний результат буде, коли переступите фінальну межу", - сказав він.

"Президент був і залишається найбільш рейтинговим політиком у країні, а Партія регіонів - найбільш рейтинговою політичною силою", - вважає глава адміністрації.

"І найголовніше - для модернізації держави необхідно проводити популярні реформи, і не всі з них популярні. Наші дії сьогодні демонструють те, що влада не думає про себе, влада думає про перспективи держави і йде на непопулярні кроки, не піклуючись про рейтинги", - заявив Льовочкін.

Крім того, на питання, чи вважає він, що президент лавірує між групами Льовочкіна і Ріната Ахметова, і тому в Партії регіонів немає конфлікту, глава адміністрації відповів: "Все залежить від того, що є пріоритетом".

"Якщо в інших командах пріоритет - це особисті амбіції, то як похідна народжуються конфлікти. У команді Віктора Януковича і Партії регіонів пріоритет - це ефективна робота і результат. Ми максимально зосереджені на цьому", - додав він.

За його словами, такий пріоритет зберігається навіть на шкоду будь-яким побажанням певних фінансово-промислових груп.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування