Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів обіцяють, що незабаром і Ахметов прийде на роботу

П'ятниця, 8 квітня 2011, 14:39

Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявляє, що з кожним днем усе більше регіоналів приходять на роботу.

Про це він повідомив у п’ятницю на брифінгу, відповідаючи на питання Лігабізнесінформ, чому при ухваленні антикорупційного законопроекту було так мало депутатів і чому всі українці зобов'язані ходити на роботу, а депутати - ні.

"Якщо ви звернули увагу на кількість депутатів, що присутні останнім часом у сесійній залі в процесі робочого тижня, то ви, напевно, відзначили, що дисципліна у фракції Партії регіонів увесь час підвищується, і більшість депутатів, що присутні у залі і працюють у залі, - це депутати від Партії регіонів, депутати від Комуністичної партії, від Блоку Литвина, коаліція працює в цьому напрямку", - заявив лідер регіоналів.

"Я думаю, що чим далі, тим більше нам удасться зробити так, щоб якомога більша кількість депутатів була присутня при розгляді законопроектів", - сказав Єфремов.

В четвер при голосуванні за антикорупційний законопроект у залі були присутні біля ста народних депутатів, включаючи депутатів від опозиції.

При цьому за закон про принципи недопущення і протидії корупції в Україні проголосували 277 карток народних депутатів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування