Азаров пропонує Китаю "український плацдарм"

П'ятниця, 8 квітня 2011, 23:01

Прем’єр Микола Азаров запевняє Китай, що в Україні формується надзвичайно ліберальний інвестиційний клімат.

Про це він заявив в інтерв’ю китайському інформаційному агентству "Сіньхуа" та телекомпанії ССTV напередодні офіційного візиту до Китайської Народної Республіки.

Він підкреслив, що на тлі динамічного позитивного розвитку діалогу між Україною і Китаєм, перспективними для співробітництва є практично всі галузі економіки.

Розкрити перспективи і переваги цього співробітництва - головна мета участі Азарова у представницькому Боаоському економічному форумі.

"В Україні ефективно розташовувати виробництва, орієнтовані на випуск експортної продукції для Європейського Союзу, з яким ми ведемо переговори про створення зони вільної торгівлі. Це гарантоване отримання гарного прибутку", - цитує Азарова прес-служба уряду.

Азаров звернувся до китайських інвесторів з пропозицією в першу чергу вкладати капітали в ті галузі, де Україна створила серйозні податкові стимули і має невикористаний потенціал: авіакосмічну галузь, суднобудування, отельний бізнес, легку промисловість.

В свою чергу, китайські компанії мають конкурентні переваги в цих галузях і можуть перенести їх на "український плацдарм".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування