В КРУ заявляють, що суди не дають їм працювати

Субота, 9 квітня 2011, 10:29

Суди в масовому порядку приймають рішення, що забороняють Контрольно-ревізійному управлінню проводити перевірки.

Про це заявив керівник Головного Контрольно-ревізійного управління Петро Андрєєв в інтерв'ю ZN.UA.

Коментуючи спроби приватного консорціуму "ЄДАПС" і держпідприємства "Інформаційний центр" Мін'юсту визнати незаконною публікацію у виданні акту КРУ про ефективність реалізації Національної програми інформатизації, Андрєєв підкреслив, що акти КРУ по "ЄДАПСу" і "Інформцентру" складені абсолютно об'єктивно і обґрунтовано.

"Ніяких підстав для перегляду інформації немає. Держава повинна навести порядок у сфері інформатизації і припинити злодійство в сфері держзакупівель програмного забезпечення і документів суворої звітності", - зазначив він.

"Зрозуміло, що суддею, що намагаються заборонити нам виконувати наші службові обов'язки і передавати Кабміну акти ревізій, може бути тільки суддя, який має особисту матеріальну зацікавленість. Інша справа, що суддівство - це взагалі зараз глобальна державна проблема", - заявив глава КРУ.

Він також висловив надію, що Вища рада юстиції та Вища кваліфікаційна комісія суддів зверне увагу на діяльність тих суддів, які в інтересах приватних підприємств фактично блокує нормальну роботу органів влади.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування