Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Посольство в Ізраїлі запевняє, що міліцію красти палестинця не просили

Субота, 9 квітня 2011, 12:49

Представник МВС України в Ізраїлі не отримував жодних офіційних звернень з боку ізраїльських правоохоронних органів про затримання та екстрадицію Дірара Абусісі.

Про це заявили в Посольстві України в Ізраїлі, повідомляє портал IzRus.

"У зв'язку з останніми публікаціями в пресі заяв, що стосуються громадянина Абусісі, посольство України інформує про те, що представник МВС України в Ізраїлі ніяких офіційних звернень з боку ізраїльських правоохоронних органів щодо затримання та екстрадиції зазначеного громадянина не отримував", - повідомили в посольстві.

"На сьогоднішній день офіційне підтвердження факту можливого викрадення громадянина Абусісі перевіряється компетентними органами України", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, раніше депутат від НУНС Геннадій Москаль заявив про причетність МВС України до викрадення інженера з потяга "Харків-Київ".

За словами Москаля, у МВС є свій представник в Ізраїлі, до якого і звернулася ізраїльська поліція за допомогою у затриманні і передачі Абусісі.

У свою чергу посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко зазначив, що візит міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, який відбудеться 11-12 квітня, не має ніякого відношення до викрадення палестинського інженера.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування