Вдова Гонгадзе: потік свідомості російського режисера не відмаже Кучму

П'ятниця, 13 травня 2011, 20:43

Вдова Георгія Гонгадзе Мирослава заявляє, що російський кінорежисер Андрій Кончаловський не звертався до неї під час зйомок фільму про вбивство журналіста.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Мені навіть огидно коментувати маразм кінорежисера, який у лічені дні перекваліфікувався у слідчого. Потік його свідомості не відмазує Кучму та змішує з болотом самого Кончаловського", - зазначила Мирослава Гонгадзе.

Як відомо, Кончаловський у фільмі намагається довести, що убивство Гонгадзе було операцією закордонних спецслужб.

На доказ цього він наводить той факт, що для акції "Знайти Георгія" через тиждень після його зникнення були виготовлені футболки з зображенням силуету журналіста.

"Якщо комусь цікаво, то можу у деталях розказати, як я з друзями її організувала", - зазначає вдова журналіста.

"Як факели з консервних банок робили, як дозвіл отримували, як кусок білого полотна купували і як друкували футболки - за Кончаловським, це головний доказ участі іноземних спецслужб. От лише творці фільму не знайшли часу та бажання про це мене запитати", - заявила Мирослава Гонгадзе.

"Я одну футболку зберегла. Можу її Кончаловському подарувати на вічну пам'ять і навіть розказати, як їх друкували", - додала вона.

Як відомо, 26-хвилинні уривки фільму Кончаловського про убивство Гонгадзе уже було показано на телеканалах зятя Леоніда Кучми Віктора Пінчука - СТБ та ICTV.

Сам Леонід Кучма проходить як обвинувачений у справі Гонгадзе.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...