Томенко просить Азарова і Пшонку розібратися з Табачником

Четвер, 5 травня 2011, 16:12

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко просить прем’єра Миколу Азарова розібратися в ситуації щодо примусової з боку Міносвіти підписки на сайт www.osvita.com.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Томенка.

У своєму зверненні він наголосив, що ситуація виглядає, як чергова фінансова афера Міністерства освіти і науки, адже, як йдеться у повідомленнях ЗМІ, за розміщення інформації про навчальний заклад на згаданому сайті, його власники просять з ректорів по 7,5 тисяч гривень за квартал, що становить 30 тисяч гривень на рік.

"Враховуючи те, що останнім часом маємо не один приклад невчасного фінансування вищих навчальних закладів та навіть затримки з виплатами стипендій, то ситуація з оплатою вищими навчальними закладами послуг приватного інтернет-ресурсу за вимогою Міністерства освіти, виглядає не просто незаконною, а навіть цинічною", - підкреслив Томенко.

Окрім того, він звернувся до Генпрокурора Віктора Пшонки з проханням дати доручення проаналізувати ситуацію, яка склалася з примусовим платним розміщенням інформації про вищі навчальні заклади України на сайті, який керівникам ВНЗ у наказовому порядку запропонувало Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, та провести перевірку її законності.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування