Тимошенко: Якщо люди дійсно візьмуть в руки лопати, то владі буде недобре

П'ятниця, 6 травня 2011, 10:12

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає українців у 2012 році змінити владу.

Про це Тимошенко заявила у четвер на зустрічі з мешканцями села Сонячне Сумської області, повідомляє її сайт.

"Є три пункти плану, що робити. Кожен всіма силами має не допустити прийняття рішень, які вони хочуть ухвалити по пенсійній реформі, по Податковому кодексу, по всім реформам, які пов'язані з трудовим законодавствам, по землі, по монополіям. Ми з вами маємо не допустити, щоб вони згортали ваші можливості і ваші доходи", - сказала вона.

За словами Тимошенко, спільність дій політичних сил та громадянського суспільства може стати запорукою успішного розвитку країни в майбутньому.

"Це можлива і неможлива боротьба по всіх фронтах, в кожному селі, районі, місті, в тому числі і в Верховній Раді, тобто треба обиратися, а для цього треба єднатися. Це друге, що треба зробити — бути разом", - переконана лідер партії "Батьківщина".

"Якщо ми не будемо разом, то вони по одному нас розшматують і зроблять безсилими. У країни є шанс, є вибори — це жовтень 2012 року, але треба все зробити, щоб півтора року не допустити знущання над країною. Все в ваших силах", - наголосила вона.

"Пам'ятаєте, Азаров сказав взяти лопату і щось копати? Чи то капусту, чи то картоплю, він сам не розібрався. Але йому небезпечно такі гасла проголошувати, тому що, якщо люди дійсно візьмуть в руки лопати, то владі буде недобре", - заявила Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування