Тимошенко пришле своїх гінців у кожну квартиру

П'ятниця, 6 травня 2011, 10:31

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила спрямовує свою діяльність на об'єднання країни.

"Я приїхала, щоб розпочати об’єднавчий процес в країні, почати піднімати людей на справжню боротьбу, яка вже буде незворотною, яка надасть відчуття, що ми пройшли складний етап становлення держави", - сказала Тимошенко у четвер на зустрічі з працівниками Тростянецького машинобудівного заводу, повідомляє її сайт.

За її словами, члени партії "Батьківщина" розпочали "поквартирний обхід, щоб об'єднувати людей і дати команду про той час, коли треба буде спільно діяти".

"Цей день ми обов'язково оголосимо, і кожен буде його знати. Ми будемо діяти як спільна команда. Всі ми повинні включатися в роботу, щоб країна була такою, якою ми можемо її побудувати, а не такою, якою хоче її бачити кланова олігархія", - наголосила вона.

Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що люди, спілкуючись з нею, говорять про неприродній шлях розвитку держави.

"Я чую постійно тезу про те, що країна рухається не в тому напрямку, в якому хотіли би бачити люди. Про це кажуть і підприємці, і аграрії, і пенсіонери, і студенти. Вони не хочуть і не можуть терпіти далі знущання влади. Це означає, що сьогодні вже є воля до перемоги", - вважає  Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News