Тимошенко піднімає людей, бо ті не знайдуть свої пенсії

П'ятниця, 6 травня 2011, 12:45

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що урядова пенсійна реформа призведе до руйнації національної системи пенсійного забезпечення.

Про це вона заявила на зустрічі з мешканцями села Сонячне Сумської області, повідомляє сайт Тимошенко.

"Підвищення пенсійного віку для чоловіків і жінок — це неприпустимо. Але в цьому законопроекті закладено іншу вибухівку: всі пенсійні податки та внески, які сплачують працюючі люди, влада планує спрямувати в приватні фонди. Це — найстрашніше", - сказала вона.

За її словами, урядовий проект закону про пенсійну реформу передбачає зменшення ролі державного Пенсійного фонду.

"Вони планують, щоб ці внески йшли не в державний Пенсійний фонд, а в спеціальні пенсійні фонди, які створюються наближеними до діючої влади людьми, по суті, тіньовими бізнесменами. І коли прийде час отримувати вам пенсії, то вам розкажуть, що вони, на жаль, збанкрутували, їх просто не має, як це було з трастами. В цьому полягає небезпека", - пояснила вона.

"Ми сьогодні піднімаємо людей на той випадок, що якщо вони почнуть проводити цю антисоціальну пенсійну реформу в парламенті, щоб ми всіма силами — можливими та неможливими - зупиняли прийняття цього закону, тому що потім люди не знайдуть своїх пенсій", - заявила Юлія Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування