Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побажала ветеранам виконаних законів

Субота, 7 травня 2011, 13:37

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала українських ветеранів із Днем перемоги у Великій Вітчизняній Війні.

"Свято Перемоги – це день, коли всі ми радіємо, що над головами мирне небо, а жінки не чекають чоловіків та дітей з війни", - йдеться в привітанні, розміщеному на сайті Тимошенко.

"В день свята хочу побажати Вам міцного здоров'я, довголіття, сил і життєвої енергії, щоб, нарешті, були виконані ті закони, які так гучно приймались для Вас", - додала Тимошенко.

"Я впевнена, що доки буде жити історична пам'ять про Ваш подвиг задля Великої Перемоги, наш Народ буде нездоланним! А вона буде жити вічно!", - підсумувала вона.

Разом з тим, віце-спікер Микола Томенко вважає, що найкращим подарунком для ветеранів могло б стати вибачення за принизливі висловлювання російського прем’єра Володимира Путіна стосовно ролі України та українців у Великій Вітчизняній війні.

В ефірі 5 каналу він назвав цілком зрозумілою ідеологію Росії та її бажання втримати "руський мір", "але з етичної і моральної точки зору треба бодай перед 9 травня вибачитися перед українськими ветеранами", повідомляє УНІАН.

16 грудня 2010 року під час спілкування з росіянами в прямому ефірі, Путін заявив, що Росія перемогла б у Великій Вітчизняній війні, навіть якщо б Україна не входила до складу Радянського Союзу.

"Тепер з приводу наших відносин з Україною. Я дозволю з вами не погодитися, коли ви зараз сказали, що якби ми були розділені, ми не перемогли б у війні. Ми все одно перемогли б, тому що ми - країна переможців", - заявив Путін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування