СІЗО питає Генпрокуратуру, чи годувати Луценка? У нього відмовила підшлункова

Субота, 7 травня 2011, 16:41

Станом на 15 годину суботи стан здоров’я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка залишився незмінно важким.

Про це повідомила його дружина Ірина після розмови із працівниками СІЗО, зазначає прес-служба "Народної самооборони".

"Юра відмовляється від пропозицій поставити крапельницю для підтримки організму. Він вживає лише воду, яку ми передали вчора", - додала Луценко.

Дружині повідомили, що екс-міністр знаходиться під постійним наглядом медперсоналу.

Також Ірина Луценко дізналася, що адміністрація СІЗО у зв’язку із відмовою її чоловіком вживати "суміш для голодуючих" направила до Генпрокуратури та суду запит на дозвіл про застосування спеціальних засобів для примусового годування. На цей час відповідь до СІЗО не надійшла.

Прес-служба "Народної самооборони" також повідомляє з посиланням на Ірину Луценко, що в п’ятницю її чоловіка за дорученням Генпрокуратури оглядали лікарі, які не підпорядковані адміністрації СІЗО — кардіолог, ревматолог та ендокринолог.

Лікарі при огляді користувались результатами аналізів від клініки "Євролаб" та німецької гастроклініки, які надсилала в свій час Ірина Луценко слідчому Войченку.

У результаті огляду та на підставі цих аналізів лікарі підтвердили у Луценка діабет другого типу набутий, та заявили, що у нього не функціонує підшлункова залоза.

Ірина Луценко повідомила про подальше погіршення стану здоров'я чоловіка: він скаржився на біль у суглобах та біль у грудях, який триває по 3-4 години безперервно, на часті запаморочення, що стали більш тривалими.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News