Янукович і Азаров однаково думають про матерів

Неділя, 8 травня 2011, 12:04

Президент Віктор Янукович привітав українських матерів із Днем матері.

"Кожний з нас із самого дитинства та протягом усього життя несе в душі єдиний і неповторний образ своєї матері. Вона все розуміє і пробачає, любить та оберігає. Мама завжди поруч – у молитвах, думках, спогадах", - цитує Януковича сайт президента.

Він побажав матерям міцного здоров'я, родинного тепла і благополуччя, щасливої долі їх дітям.

Прем’єр Микола Азаров з нагоди Дня матері також зазначив, що "кожен із нас з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами".

"Материнська любов зігріває нас на всьому життєвому шляху. Мама все зрозуміє, пробачить, і завжди любитиме нас, не зважаючи ні на що", - йдеться у привітанні, яке наводить урядовий портал.

"Я дуже хочу, щоб кожна жінка була щаслива, щоб кожний день її життя був світлим і безхмарним. Хай будуть здорові і щасливі Ваші діти, адже їхнє благополуччя – це спокій у Ваших серцях", - підкреслив Азаров.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин підкреслив, що "все у країні починається, набуває розвитку й оновлення з вічного і величного призначення Матері".

"Нею дароване нам життя, до неї звернені найперші мовлені нами слова, її подвиг не знає рівних за вмістом любові, добротворення та жертовності", - йдеться у його привітанні, розміщеному на сайті парламенту.

"Сьогодні маємо схилити голову перед тими, для кого материнство було забарвлене у трагічні воєнні тони. Хто, провівши на фронт своїх мужів та синів, стійко ніс гірку долю, ставлячи на ноги і сплюндровану країну, й осиротілих дітей. Солдатські матері і вдови сповна виконали цю святу місію, зрівнявшись за всіма вимірами героїзму з захисниками Вітчизни", - зазначив Литвин.

Він також додав, що "суттєве збільшення допомоги при народженні дітей - знак того, що держава реально повертається обличчям до нинішнього покоління матерів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування