На Сумщині людей просять зривати і знищувати червоні прапори

Неділя, 8 травня 2011, 14:09

Сумські обласні осередки політичних партій та громадських організацій закликали громадян "зривати і знищувати" червоні прапори, якщо 9 травня їх встановлять в області.

Звернення підписали представники Сумських облорганізацій ВО "Батьківщина", партії "За Україну!", Народного Руху України, ВО "Свобода", партії "Народний союз "Наша Україна", Української народної партії, Конгресу українських націоналістів, УНА, товариств "Просвіта" і "Меморіал", повідомляє УНІАН.

У документі наголошується, що "рішення діючої влади щодо використання червоних прапорів – чергова спроба розколоти Україну та відволікти увагу населення від провалу економічної та соціальної політики нинішнього уряду".

"Ми закликаємо не вивішувати червоні прапори, а там де вони вивішені - зривати та знищувати їх. Це єдиний спосіб дієво реагувати на цей антиукраїнський крок влади!", - йдеться у тексті.

"Звертаємося до інших свідомих політичних сил, громадських організацій та їх лідерів організувати людей на спротив антиукраїнським діям", - закликають представники місцевих осередків партій та організацій.

21 квітня Верховна Рада прийняла закон, яким передбачено офіційне підняття у День перемоги копій прапора Перемоги на будинках (щоглах, флагштоках) поряд з державним прапором України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування