Дружина Луценка сумнівається, що його взагалі обстежували

Неділя, 8 травня 2011, 15:17

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина вимагатиме незалежного обстеження свого чоловіка у цивільній лікарні.

Про це вона повідомила у неділю після зустрічі з начальником Лук'янівського СІЗО Ігорем Шейкіним і представниками Департаменту з питань виконання покарань, які повідомили про чергове обстеження стану здоров’я Луценка.

Ірина Луценко піддає сумніву інформацію про стабільний стан здоров’я чоловіка, оскільки в неділю триває вже 17-й день голодування і 4-й день повної відмови від вживання їжі, "суміші для голодуючих", а також крапельниць із вітамінами для підтримування організму.

У СІЗО дружині екс-міністра ще раз підтвердили, що до адміністрації досі не надійшла відповідь від Генпрокуратури про дозвіл на застосування засобів для примусового годування, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Вразила цинічна відповідь: огляд лікарів сьогодні підтвердив, що Юрій Луценко не потребує примусового годування, оскільки його стан стабільний", - обурилася дружина.

Окрім того, представники СІЗО відмовилися надати Ірині Луценко результати медогляду її чоловіка, який начебто був проведений у п’ятницю незалежними цивільними лікарями. Також не були названі прізвища лікарів, які робили медогляд.

"Причина відмови – заборона з боку Генпрокуратури видати мені на руки ці документи, а також публічно озвучити прізвища лікарів", - зауважила Луценко.

"Відмова з боку СІЗО видати мені результати медобстеження змушує мене робити висновок про те, чи справді було проведене медичне обстеження мого чоловіка, чи справжні лікарі були в той день присутні у СІЗО, а також я ставлю під сумнів всі заяви Генпрокуратури про стабільний стан здоров’я мого чоловіка", - наголосила Ірина Луценко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування