Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал": не пустити людей на цвинтар - це недоумкуватість

Понеділок, 9 травня 2011, 18:14

З боку Партії регіонів у Львові в День Перемоги не було жодних порушень.

Про це повідомив народний депутат, глава Львівської облорганізації Партії регіонів Петро Писарчук, коментуючи недопуск священнослужителів та ветеранів до могил на Марсовому полі.

Писарчук зазначив, що правоохоронці посилалися на якесь рішення, коли не хотіли допустити учасників акції та священнослужителів покласти квіти до могил.

"Я читав це рішення суду, ним заборонені політичні акції на Марсовому полі, але в нас не була політична акція, в нас була запланована поминальна панахида - молитовна акція", - цитує депутата прес-служба партії.

"Це недоумкуватість, неосвіченість тих людей, які дали команду нещасним бійцям не пустити священиків на цвинтар чи стареньких людей покласти квіти на могили - це взагалі жах", - заявив він.

"Захід, який ми проводили, не носив жодного політичного забарвлення. А от з боку наших опонентів були і прапори, і дикунські вигуки - це вже політика. Ми нікого не ображали і нікому не заважали, ми дотримувалися закону і не проводили ніяких політичних акцій", - уточнив Писарчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування