Футболіст, що збив матір з дітьми на смерть, намагається скоротити строк

Середа, 8 червня 2011, 10:29

Захисник ФК "Севастополь" Владислав Піскун, що збив на смерть жінку і її двох дочок, може уникнути більш суворого вироку.

Про це повідомляє газета Сегодня.

У вівторок на засіданні суду за апеляційною скаргою прокуратури й потерпілих, з'ясувалося, що футбольний клуб "Севастополь" відшкодував родичам загиблих видатки на похорони, і ця обставина може змусити суд не міняти своє рішення щодо строку.

"Суд зацікавився сумою, яку вже оплатив футбольний клуб, і зобов'язав мене надати довідку. Це може вплинути на вирок", - повідомив адвокат футболіста Олександр Рудь.

Необхідні документи захисник має надати до 29 червня - на цю дату призначене наступне засідання суду.

У той же час адвокат потерпілих Анатолій Єременко уточнив, якщо захист зможе довести виплату видатків на похорони (сума не озвучується), вирок залишиться в силі, а якщо ні – є шанси посилити вирок.

"Але нехай Піскун не каже, що це він збиток відшкодував, це зробив клуб для своєї репутації", - сказав він.

Потерпілі відмовилися від моральних претензій до Піскуна, які раніше оцінили в 12 млн грн.

"Вони це зробили не для того, щоб його на 10 років посадити, а з милосердя. Довідавшись, що в нього маленька дитина і дружина безробітна, бабусі загиблих дівчаток вирішили: чого ще одній дитині життя ламати? Нехай він ті копійки, які на зоні заробить, своїй дитині відсилає", - сказав адвокат.

"А 12 мільйонів з'явилися з розрахунку по три мільйони на кожного потерпілого", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування