Янукович дав цінні вказівки губернатору, якому пророкують високе крісло

Четвер, 9 червня 2011, 15:03

Президент Віктор Янукович доручив вжити заходів щодо покращення економічної ситуації в Черкаській області.

Про це він сказав під час зустрічі з губернатором Черкащини Сергієм Тулубом, повідомляє прес-служба глави держави.

"Треба покращити ситуацію у фінансово-економічній сфері регіону сьогодні, і на тих підприємствах харчової промисловості, які, на жаль, з початку цього року дали збій. І зараз ми над цим будемо працювати спільно з Мінекономіки", – сказав Тулуб після зустрічі з президентом.

Також, за словами губернатора, обговорювалися питання соціально-економічного розвитку Черкащини і ті заходи, які здійснюються керівництвом області для покращення ситуації в тих чи інших окремих галузях економіки регіону.

"Окрім того, ми обговорили питання і підсумки проведення весняної посівної кампанії, а також наші плани і заходи, що здійснюватимуться по збиранню нового врожаю", – додав він.

Окрему увагу президент звернув на "проблеми і питання, які сьогодні, на жаль, є і в житлово-комунальних тарифах, і в питаннях розвитку промисловості у Черкаській області, та шляхи їх вирішення", зазначив Тулуб.

Як відомо, раніше з'являлася інформація, що Тулуб може обійняти посаду віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування