Генпрокуратура перевірить, чи є діло по судді Луценка

Четвер, 9 червня 2011, 18:23

Генеральна прокуратура має намір перевірити інформацію про кримінальну справу, порушену проти судді Печерського районного суду Києва Сергія Вовка.

Про це журналістам повідомив генеральний прокурор Віктор Пшонка, передають "Українські новини".

Як відомо, захисники колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка заявили про те, що під час перебування його на посаді міністра МВС порушило кримінальну справу проти судді Вовка.

"Я чув, що є такий суддя, але матеріали мені невідомі. Я зроблю собі відмітку, і з'ясуємо ці обставини - ми дамо відповідь", - сказав Пшонка, додавши, що обов'язково розгляне, наскільки така інформація відповідає дійсності.

Вовк входить до складу суду і розглядає справу проти Луценка.

Екс-міністр вже кілька разів заявляв йому відвід (два рази - лише протягом сьогоднішнього, 9 червня, дня), але кожен раз той відмовлявся йти.

У четвер Луценко також заявив, що Вовк особисто зацікавлений у помсті екс-міністрові за порушену проти нього справу за підозрою у підробці та використанні підробленого рішення суду, викрадення цивільної справи і шахрайському заволодінні земельною ділянкою площею 70 га.

Також, на думку екс-міністра, Вовк зацікавлений у звинуваченні його по службових причини, так як отримав політичне завдання від адміністрації президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування