Колесніченко: резолюцію Європарламенту схвалили 4% депутатів

Четвер, 9 червня 2011, 22:32

Резолюція Європейського парламенту про ситуацію в Україні не відображає думки більшості депутатів.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі 5 каналу, коментуючи резолюцію Європарламенту про ситуацію в Україні "Справи Юлії Тимошенко та інших членів колишнього уряду".

"Один нюанс: Європарламент це 737 депутатів, а за цю резолюцію проголосувало 37. Навіть немає 4%", - зазначив він.

"Тільки дайте населенню ці цифри, і все стане на свої місця. Це називається "класична маніпуляція громадською думкою", - додав Колесніченко.

"Регіонал" заявив, що правлячій партії заважають проводити свою політику.

"Нам цього не дозволяють робити. З одного боку нам обіцяють якісь пряники в Європарламенті, і при цьому граючи подвійну політику... Навіть ця група Європарламенту, з 737 депутатів 30 осіб, говорять про вибіркове правосуддя і вимогу не обмежувати свободу пересування видатних політиків, це називається пряме втручання у правосуддя", - заявив депутат.

"Якщо суд визначив запобіжний захід, ніхто не має права цього робити", - додав він.

Колесніченко уточнив: "Чому Європарламент не звернувся на адресу вибіркового правосуддя американського, де дії пов'язані із закупівлею вакцини проти свинячого грипу на суму 19 мільйонів доларів, які тепер повернуть в Україну, визнані злочинними?".

"Чомусь з американським правосуддям ніхто не сперечається, а це ляже в основу нового звинувачення пані Тимошенко", - заявив "регіонал".

Раніше повідомлялося, що за ухвалення резолюції проголосували 37 депутатів Європарламенту, проти - 16, утрималися - 7 депутатів. Голосування проходило шляхом підняття рук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування