У Тимошенко побачили новий формат програми Кисельова

П'ятниця, 1 липня 2011, 18:03

Основною темою програми "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" стане обговорення перебігу судового процесу над Юлією Тимошенко, але без участі самої Тимошенко.

Про це заявили в прес-службі партії "Батьківщина".

"Озвучений нам склад учасників програми дозволяє зробити висновок, що в ефірі найрейтинговішого телеканалу країни всупереч усім журналістським стандартам та здоровому глузду планується чергова публічна порка і продовження судилища над лідером опозиції", - йдеться у заяві.

"Очевидно, після лакейських відвідин Межигір’я автор і ведучий програми Кисельов начисто забув про свою власну обіцянку обов’язково запросити Тимошенко в ефір, дану в переписці з прес-секретарем екс-прем’єра", - зазначили в партії.

"Тому сьогодні всі глядачі будуть свідками "постмежигірського спецформату" програми: говорити про Тимошенко без Тимошенко", - наголошують у "Батьківщині".

У партії повідомляють, що з 9 учасників програми сторону Тимошенко має представляти лише 1 людина, а "майже абсолютна більшість інших будуть технологічно і цілеспрямовано дискредитовувати екс-прем’єра".

При цьому прес-служба отримала категоричну відмову "Великої політики…" на кандидатуру захисника Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка.

За повідомленням "Батьківщини", редакція прикриває свою відмову запросити Тимошенко або Власенка тим, що в програмі не можуть брати участь безпосередні учасники суду.

"Зрозуміло, що жодна інша людина з "Батьківщини", крім Тимошенко або Власенка, не володіє всіма деталями і нюансами судового процесу, який планується обговорювати. Однак "Інтеру" не потрібна дискусія, йому потрібне судилище під личиною об’єктивного обговорення", - переконані в прес-службі.

В партії "Батьківщина" дійшли висновку, що протягом усього телевізійного сезону, який добігає кінця, діяло суворе табу адміністрації президента на участь у політичних ток-шоу Тимошенко.

"На жаль, обидва ведучих - Кисельов та Савік Шустер - відмовилися від журналістських стандартів і свого чесного імені заради комфортних стосунків з українською владою", - йдеться в заяві.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування