Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценка обурила поведінка Литвина на День флоту

Неділя, 10 липня 2011, 10:02

Нардеп Анатолій Гриценко обурений заявою спікера Володимира Литвина щодо необхідності об'єднати святкування днів українського та російського флотів.

Як повідомляє прес-служба політика, про це голова комітету з питань нацбезпеки і оборони заявив в ефірі львівського телеканалу "ZIKTV".

"Такі слова не міг говорити український політик. Ця заява Литвина свідчить про відсутність у нього гідності", - підкреслив Гриценко.

Він також вважає неприпустимою присутність на катері під час обходу парадного ладу кораблів у День Українського флоту спікера російської Держдуми Бориса Гризлова і командувача Чорноморським флотом РФ Володимира Корольова.

Гриценко розповів, що коли обіймав посаду міністра оборони, у День ВМС України такий обхід на катері здійснював разом з ним верховний головнокомандувач – президент Віктор Ющенко та командувач ВМС України.

"Цього разу Янукович до Севастополя не приїхав. Замість нього приїхав Литвин – полковник запасу СБУ, "учасник бойових дій" за перебування два дні у Косово. В катер разом з ним сіли голова Держдуми РФ, командувач Чорноморського флоту Росії", - зазначив політик.

"Крім того, вони одразу вийшли вітати моряків не на український фрегат "Гетьман Сагайдачний", а на крейсер "Москва". І це у день нашого флоту", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування