Ландіка виключать із Партії регіонів

Вівторок, 12 липня 2011, 14:53

Депутата Луганської міськради від Партії регіонів Романа Ландіка збираються позбавити депутатського мандата.

Про це заявив журналістам у вівторок голова Луганської міськорганізації Партії регіонів, заступник міського голови Олександр Ткаченко, повідомляє "Луганськ.Коментарі".

"Сьогодні буде політрада, на якій буде розглянуто питання про поведінку Ландіка Романа. Буде однозначне рішення: за недостойну поведінку виключити з Партії регіонів", - заявив Ткаченко.

За його словами, потім звернення політради передадуть у фракцію Партії регіонів, "щоб ініціювати відкликання депутатського мандата".

Станом на 13:30 під стінами міськради проходив мітинг, учасники якого висловлювали протест проти дій Романа Ландіка. На мітингу були присутні близько 50 осіб. Однак, половина з них - це журналісти й представники громадськості.

Як відомо, прокуратура порушила кримінальну справу у відношенні Романа Ландіка за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч.3 КК України (хуліганство). Депутата підозрюють у побитті 20річної дівчини.

Начальник відділу зв'язків із громадськістю МВС у Луганській області Тетяна Погукай підтвердила факт побиття.

Відповідно до наявної інформації, потерпіла Коршунова Марія, 1991 року народження, отримала у результаті дій Романа Ландіка струс мозку, забиття шийного відділу хребта, забиття м’яких тканин голови, закритий перелом кісток носа.

У свою чергу, Роман Ландік подав зустрічну заяву. Медики встановили в нього забиту рану волосистої шкіри голови й підозру на струс мозку. За даними правоохоронців, на лікуванні він не значився у жодній медустанові міста.

Роман Ландік був оголошений у розшук. Його затримали у Краснодарі РФ, де він зараз перебуває в місцевому СІЗО. На цей час вирішується питання про екстрадицію Романа Ландіка в Україну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування