"Регіони" обіцяють захищати українців від "мажорів"

П'ятниця, 15 липня 2011, 20:24

Влада не буде захищати і виправдовувати "мажорів", які вчинили злочин, і провину яких довів суд.

Таку думку висловив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи недавні події за участю депутата Луганської міської ради Романа Ландіка.

Колесніченко зазначив, що соціальне явище, яке у нас в країні називають "мажорство", не має політичного забарвлення, тому, якщо серед таких "мажорів" виявляться члени Партії регіонів, покарання для них буде ще більш серйозне.

"Глава держави назвав ганьбою такі дії Ландіка і пообіцяв, що справа про побиття ним дівчини в кафе буде розслідувана швидко", - додав він.

Депутат зазначив, що реакція влади на ситуацію з Ландіком є ​​"дуже показовим прикладом дій нинішньої влади".

"Міліція відразу спрацювала, було порушено кримінальну справу. Це те, що не зробили наші опоненти, незважаючи на те, що вони обіцяли. За попередні 6 років правління за Віктора Ющенка жоден "мажор" не був покараний", - цитує "регіонала" прес-служба партії.

Парламентарій також повідомив, що наявність "мажорів" - ознака нездорового суспільства, і сьогодні влада всіляко бореться з цим соціальним явищем, яке виникло при попередній владі, коли президентом був Ющенко.

"Проблема "мажорів" сьогодні - це наслідки непрацюючих демократичних інститутів, перш за все, у правоохоронній сфері. Але, на щастя, нова влада сьогодні досить сильна, щоб викорінити це явище", - підкреслив Колесніченко.

"Партія регіонів - це та політична сила, яка взяла на себе сміливість подолати "мажорство" в нашому суспільстві і відповідальність захистити пересічного українця", - підсумував депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування