"Нашій Україні" треба визначитися з Ющенком - Гриценко

П'ятниця, 15 липня 2011, 21:54

У партії "Наша Україна" немає перспектив, поки в її складі екс-президент Віктор Ющенко.

Таку думку озвучив лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко в ефірі 5 каналу, коментуючи зустріч представників опозиційних партій, організовану "Нашою Україною".

"Громадянська позиція" братиме участь у всіх заходах, де посилюється координація спільних дій. Я хочу нагадати, в тому числі і Валентину Наливайченку, що 23 червня зібралося не менше десятка, як зараз, а 38 політичних партій в приміщенні Верховної Ради...", - зазначив політик.

"Якби зараз зібралось 50 - це був би поштовх", - додав він.

Гриценко також заявив, що для партії "Наша Україна" "краще якби вона якось вирішила питання №1 для себе: Ющенко Віктор Андрійович".

"Я ніколи не був в тій партії, але в мене там багато друзів і знайомих, і доки там буде Ющенко, все буде помножуватися на нуль", - заявив він.

При цьому політик додав, що опозиційні сили "і зберуться, і об'єднаються, і захищатимуть свій вибір".

Як відомо, у вівторок на зустріч опозиційних партії прийшли представники "Нашої України", Української народної партії, "Конгресу українських націоналістів", "Свободи", Української республіканської партії "Собор", Партії захисників вітчизни, Української партії, Республіканської християнської партії і Української соціал-демократичної партії.

За підсумками було вирішено провести наступну зустріч 12 вересня для створення комітету захисту чесних виборів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...