Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов хоче об'єднати "реальну опозицію" влітку

Субота, 16 липня 2011, 20:05

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов вважає, що влітку має завершитись об'єднання опозиційних сил.

Таку думку він висловив в інтерв'ю "5 каналу", показаному в суботу.

"Єднанням реальної політичної опозиції, тих політичних сил, які готові стати в переломі за Україну, я вважаю, і повинен завершитися літній період і початися осінній наступ", - сказав Турчинов.

Він підкреслив, що складні умови, в які поставлена "Батьківщина", демонструють, хто є сьогодні в Україні реальною опозицією.

"Багато політичних сил сьогодні чітко солідаризуються з нами під час мітингів і марафонів, і під час ходи, яка відбулася на минулому тижні по центральним вулицям Києва", - зазначив Турчинов.

"Крім прапорів "Батьківщини", там майоріли прапори і Народного Руху, і Народної Самооборони, і партії "Реформи і порядок", виходили підтримувати нас представники "Фронту змін", і Анатолій Гриценко", - зазначив він.

"В таких екстремальних умовах всі повинні побачити, хто є хто. Хто робить якісь незрозумілі круглі столи, перед цим проголосувавши за пенсійну реформу, і говорить про об'єднання опозиції, а хто реально бореться в умовах дуже серйозних випробувань", - додав Турчинов.

Водночас він не став відповідати на питання про дії партії у разі ув'язнення її лідера Юлії Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...