Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківського депутата підпалили за допомогу пенсіонерам?

Субота, 2 липня 2011, 16:44

Депутат Харківської міськради Анатолій Родзинський вважає, що пляшку з запальною сумішшю в його машину кинули з помсти за допомогу пенсіонерам-городникам.

Родзинський, який очолює громадську організацію "Народний адвокат", надавав юридичну допомогу дев'яти городнім товариствам, чиї землі (всього 700 гектарів) без їх відома передали спершу 300 невідомим приватним особам, а потім якійсь фірмі.

Городники, а це 30 тисяч сімей переважно людей пенсійного віку, подали до суду, який своїм рішенням від 2 червня зобов'язав адміністрацію Харківського району повернути їм землю, яку ті обробляли ще з радянських часів.

"Допомога пенсіонерам - це єдиний можливий привід для замаху", - заявила Kyiv Post помічник депутата Тетяна Острогляд, яка спілкувалася з ним після події про причини того, що сталося.

За її словами, цей замах було скоєно напередодні апеляції за рішенням суду.

Напередодні Родзинському, який їхав на задньому сидінні своє машини "Субару", кинули в руки пляшку з запальною сумішшю, через що він і його водій отримали сильні опіки і були доставлені в лікарню.

Родзинському вранці в суботу була зроблена операція, і тепер його стан стабільний, розповіла Острогляд.

У той же час, його водій, який отримав сильні опіки обличчя і рук, за словами помічника депутата, знаходиться "на межі життя і смерті".

Харківське управління МВС у свою чергу повідомляє, що за фактом нападу порушено кримінальну справу. Палії ​​розшукуються.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування